top of page

ti 29. maalisk.

|

Google meet ja lähikoulutusta

Veneilijän starttipaketti - samassa veneessä

Porvoolaiset veneilyseurat yhdistävät voimansa ja tarjoavat vapaaehtoisvoimin vedetyn alkeiskurssin. Jos olet hankkimassa venettä, mutta osaaminen puuttuu, veneilijän starttipaketti on edullinen ja hyvä opastus Suomenlahden aalloille. Ilmoittautuminen BSS:n sivuilla.

Registration is closed
See other events
Veneilijän starttipaketti - samassa veneessä
Veneilijän starttipaketti - samassa veneessä

Time & Location

29. maalisk. 2022 klo 18.00 – 05. huhtik. 2022 klo 22.00

Google meet ja lähikoulutusta

About the Event

Yhä useampi porvoolainen on havainnut, että kaupungin vesialueet tarjoavat huikean matkailuympäristön. Veneily on hieno asia, mutta ennen kuin lähtee veneilemään on syytä opetella veneilytaitoja.

Porvoolaiset veneilyseurat yhdistävät voimansa ja tarjoavat vapaaehtoisvoimin vedetyn alkeiskurssin.  Jos olet hankkimassa venettä, mutta osaaminen puuttuu, veneilijän starttipaketti on edullinen ja hyvä opastus Suomenlahden aalloille.

Kurssi antaa perusvalmiudet omatoimiseen harjoitteluun. Siihen kuuluu navigointikoulutusta, yleistä turvallisuusopetusta, merenkulun sääntöjen harjoittelua ja erilaisiin venetyyppeihin tutustumista. Kaksi viimeistä iltaa vietetään vesillä: jokainen osallistuja pääsee harjoittelemaan veneen käsittelyä käytännössä.

Käytännön osioon sisältyy haluttaessa myös purjehduksen perusteet.  Kurssin käytyäsi saat seurojen edustajilta lisätietoa mahdollisista jatkokoulutuksista ja yleistä tukea veneilyharrastuksen aloittamiseen.

Kurssi järjestetään arki-iltoina. Osittain etäkoulutuksena (google meet), osittain striimattuna ja osa koulutuksesta lähikoulutuksena BSS:n kerhotalossa. Yhden illan kesto 1.5-3 tuntia. Käytännön harjoitukset pidetään vesillä kevään / alkukesän aikana.

Kurssi-illat: ti 29/3, ti 5/4, to 7/4, ma 11/4, ke 13/4, ke 20/4, ma 2/5, to 5/5  + käytännön harjoitukset (päivämäärät sovitaan myöhemmin).

Kurssimaksu on 85 € ja se sisältää kirjallisen materiaalin (Navigointi 1 -kirja). Lisäksi kurssilaisilla tulisi olla harppi ja kolmioviivain ja pelastusliivit.

Opetuskieli on suomi, mutta suurin osa opettajista on kaksikielisiä, joten rohkeasti mukaan!

Koulutus alkaa tiistaina 29/3. 2022. Varaa paikkasi ajoissa, kurssille mahtuu 20 osallistujaa. 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sekreterare@bss.fi.

Järjestäjinä Porvoon kipparit, Hamarin purjehtijat, Borgå Segelsällskap (BSS) ja Borgå Navigationsklubb (BNK)

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page