top of page

pe 11. syysk.

|

Hamarin purjehtijat

Syysregatta

Vuodesta 2008 alkaen järjestetty äijätapahtuma FKF-regatta saa uuden ilmeen ja muuttuu Hamarin purjehtijoiden syysregataksi. Koko viikonlopun purjehdus juontaa juurensa faijaporukan virkistäytymistapahtumaan, mutta se on jo vuosia elänyt omaa elämäänsä. Nyt tapahtuma avautuu kaikille aikuisjäsenille

Registration is Closed
See other events
Syysregatta
Syysregatta

Time & Location

11. syysk. 2020 klo 18.00 – 13. syysk. 2020 klo 17.00

Hamarin purjehtijat, Hamari, Porvoo, Finland

Guests

About the Event

Tervetuloa Hamarin purjehtijoiden syystapahtumaan FKF-regattaan 11.-13.9.

Vuodesta 2008 alkaen järjestetty äijätapahtuma FKF-regatta saa uuden ilmeen ja muuttuu Hamarin purjehtijoiden syysregataksi. Koko viikonlopun purjehdus juontaa juurensa faijaporukan virkistäytymistapahtumaan, mutta se on jo vuosia elänyt omaa elämäänsä. Nyt tapahtuma avautuu kaikille aikuisjäsenille.

Regatta on suunnattu Hamarin purjehtijoiden jäsenille, mutta seuran jäsenet saavat kutsua mukaan muitakin venekuntia. Kilpailu on leikkimielinen ja täysin vapaaehtoinen, ja siihen voi osallistua myös osittain (esim. Helsingistä tulleet venekunnat osallistuvat yleensä vain lauantain avomerikilpailuun). Niille veneille, jotka osallistuvat tapahtumaan mutta ei kilpailuun, on reittiohjeeseen piirretty kaksi vaihtoehtoista reittiä – yhdessä purjehtiminen on monelle syy osallistua tapahtumaan.

Reitti ja ohjelma (lähtö- ja maalipaikat on merkitty reittikarttaan)

Pe 11.9.

Lähtö klo 18.00 Svartbäckin selältä Nesteen jalostamon edestä. Maalilinja Kalvön ulkopuolella. Yöpyminen Kaivokarilla, kannattaa ottaa kalliokiiloja matkaan, kiinnityslenkkejä on rajallisesti.

La 12. 9. 

Lähtö klo 12.00 Pirttisaaren edestä. Kierretään Porvoon majakka ja Emäsalon eteläpuolen pohjoispoiju. Maalilinja Äggskärin eteläpuolen eteläviitan ja pohjoisviitan välissä. Maalilinjan jälkeen vapaa siirtyminen Glosholmille, jonka pohjoispuolella on jykevä betonilaituri.

Perillä noin klo 19.00 Loimulohi-illallinen. Stefanin lohi (tai kasvisvaihtoehto) papusalaatti ja perunat.

Klo 20.00 Juhlapuhe ja palkintojen jako. Vapaata illanviettoa. Musiikkiesitykset toivottavia.

Su 13.9.

Klo 10-12 nyyttäribrunssi rantakalliolla. Tuo jotain vähän erikoisempaa!

Klo 13.00 Porvooseen suuntaaville lähtö Pellingin eteläpuolelta. Maalilinja Hamarin Paarlastisaaren edessä.

Kilpailu:

Huom. virallista kilpailutoimikuntaa ei ole, vaan purjehdus on vapaaehtoinen, leikkimielinen kisailu. Lauantain purjehdus on pääkilpailu, josta jaetaan palkinto. Myös yhteiskilpailu lasketaan, sen tulokset ilmoitetaan vasta sunnuntai-iltana. 

Yhteiskilpailun pistelasku: voitosta yksi piste, kakkossijasta kaksi jne. Jos vene ei osallistu ko. lähtöön tai lopettaa sen kesken, se  saa viimeisen veneen sijoitusluvun mukaisen pistemäärän lisättynä kahdella pisteellä. Vähiten pisteitä saanut vene voittaa kokonaiskilpailun. Pistelaskusta vastaa Viki Kankkonen. Joonas Hyryläinen ajaa ”tuomarivenettä”.

Noudatetaan normaaleja kilpapurjehdussääntöjä, mutta purjehditaan korostetun kohteliaasti ja otetaan huomioon, että suuri osa porukasta ei ole koskaan kilpaillut.

Ilmoittautuminen viimeistään 6.9. nettisivujemme kautta. Sen yhteydessä voit myös ilmoittaa veneellesi sopivan tasoitusluvun (lys). 

Tapahtumaan osallistuvilta peritään 10€/hlö ruokamaksu lauantain yhteisruokailusta, maksathan sen ennen ilmoittautumistasi (Hamarin purjehtijat FI45 5013 0020 0632 30).

Ruokatiimiin tarvitaan Stefanin ja Vikin avuksi kaksi henkilöä.  Ilmoita Vikille (+358 40 960 2398), jos voisit olla mukana! Mikäli tarvitset gastia tai paikan veneestä, Juholta (+358 45 127 3131) kannattaa kysellä.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page