top of page

su 28. toukok.

|

Porvoo

Regina-päivän kaudenavajaiset Hamarin telakalla

Venesammuttimien tarkastastus (avoin kaikille), seuran jollien käyttökoulutus, kauden avajaismalja ja puheet sekä hanurilla säestettyä yhteislaulua.

Registration is closed
See other events
Regina-päivän kaudenavajaiset Hamarin telakalla
Regina-päivän kaudenavajaiset Hamarin telakalla

Time & Location

28. toukok. 2023 klo 15.00

Porvoo, Höylääjäntie 9, 06650 Porvoo, Finland

Guests

About the Event

Hamarin telakan viimeinen suuri moottorikuunari, Gösta Kyntzellin suunnittelema Regina laskettiin vesille 28.5.1919, Hamarin purjehtijoiden kaudenavajaisia vietetään samassa, rennossa hengessä.

VENEIDEN SAMMUTINTARKASTUS klo 15 alkaen niin pitkään kun asiakkaita riittää. Avoin kaikille veneilijöille, hinta 10 € / sammutin.

Seuralaisten käytössä olevien jollien käyttökoulutus klo 16.30. Tämä koulutus on pakollinen jos haluat purjehtia seuran jollilla omatoimisesti. Lisää koulutuspäivämääriä järjestetään tarpeen mukaan. Seuran jollien lainaussäännöt ja varauskalenteri esitellään mahdollisimman pian.

Klo 17 juhlaliputuksen nosto, alkumalja, puheet ja harmonikalla säestetty yhteislaulu. Illan päättää Reginan ja Hamarin telakan vaiheista kertova kuvashow ja hamarilaisen HaPuilevan musiikkiyhtyeen ensiesiintyminen.

Mahdollisimman monen veneen toivotaan saapuvan telakan laituriin klo 17.00 mennessä. Ei hätää jos vene ei ole vielä vesillä: myös veneettömät ovat luonnollisesti erittäin tervetulleita :). 

ILMOITTAUDUTHAN MUKAAN RSVP-LINKIN KAUTTA! (sammutintarkastus / jollakoulutus / juhlaohjelma).

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page