top of page

la 20. huhtik.

|

Porvoo

Purjehdusinspiraatio- ja pintakäsittelypäivä

Kymin Palokärjen Teppo paljastaa ammattilaisen vinkit puuveneiden pintakäsittelyyn. Suuren some-suosion Blondit purjehtii Katariina kertoo sekä purjehduksen aloituksesta että yksinpurjehduksesta. Lopuksi keskustellaan kimppaveneilystä: milloin se kannattaa ja mitä ottaa huomioon.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Purjehdusinspiraatio- ja pintakäsittelypäivä
Purjehdusinspiraatio- ja pintakäsittelypäivä

Time & Location

20. huhtik. 2024 klo 11.00 – 14.00

Porvoo, Leipurinmäki 8, 06650 Porvoo, Suomi

Guests

About the Event

Hamarin purjehtijoiden kevään koulutussessiot huipentuvat niin hyvään kattaukseen, että haluamme avata tapahtuman kaikille aiheista kiinnostuneille. 

Klo 11: Kymin Palokärki on perinteisten maalien erikoisliike ja puuveneilijöiden pintakäsittelymekka. Kymin Palokärjen Teppo on paitsi alan ehdoton asiantuntija, myös pitkän linjan puuveneilijä ja Hamarin purjehtija. Tepon puheenvuoron aikana käydään läpi venekyllästämisen perusteita ja yleisempiä virheitä, mutta jätetään myös riittävästi aikaa kysymyksille ja keskustelulle (koska oma venehän se aina kiinnostaa ;) )

Klo 12: Blondit purjehtii-sometileiltä tuttu Katariina on monelle veneilijälle tuttu nais- ja yksinpurjehduksen airut. Viisi vuotta sitten alkanut purjehdusharrastus on vienyt Katariinan ja Pikku-Olavin single handed mm. Suomenlahden yli ja Kemiöön sekä Venemessujen lavalle kertomaan tarinaansa. Katariinalta saamme inspiraatiota ja vinkkejä tavoitteelliseen harjoitteluun ja uskallukseen. Erityisesti tuoreiden purjehtijoiden ja purjehtimisesta haaveilevien kannattaa tulla paikalle inspiroitumaan, mutta mielenkiintoista tarinaa riittää varmasti myös kokeneemmille purjehtijoille. 

Klo 13: Kimppaveneily kannattaa! Ainakin Hamarin purjehtijoiden Millan ja Sannin mielestä. Yhdessä heiltä löytyy kimppaveneilykokemusta yhdeksän vuoden, neljän veneen ja yhden jääpurren edestä. Parhaimmillaan kimppaveneily voi olla erittäin edullista harrastamista hyvässä porukassa, mutta kimpan säännöt ja tavoitteet on syytä teroittaa heti aluksi ja kimppaveneen valintaan käyttää aikaa. Tule kuulemaan miten voit viettää kesäsi merellä muutamilla satasilla ja mitä ei missään nimessä kannata tehdä.

Kaikki veneilystä kiinnostuneet ja erityisesti yhteistyöveneseurojen jäsenet ovat erittäin tervetulleita Unkanille lauantaina! Voit tulla paikalle koko ajaksi tai vain sinua eniten kiinnostavan luennon ajaksi.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page