top of page

pe 01. syysk.

|

Porvoo

Purjehduksen alkeiskurssi naisille (myös ei-jäsenille)

Haluatko oppia purjehtimaan? Tai ehkä veneilet jo, mutta haluat hypätä gastista kippariksi tai vaHaluatko oppia purjehtimaan? Tai ehkä veneilet jo, mutta haluat hypätä gastista kippariksi tai vaihtaa moottorin purjeisiin. Tämä viikonloppukurssi sopii kaikille naisille maakravuista jo purjehtiviin.

Tämä tapahtuma on suljettu.
Katso muut tapahtumat.
Purjehduksen alkeiskurssi naisille (myös ei-jäsenille)
Purjehduksen alkeiskurssi naisille (myös ei-jäsenille)

Time & Location

01. syysk. 2023 klo 18.00 – 03. syysk. 2023 klo 18.00

Porvoo, Hamari, 06650 Porvoo, Finland

Guests

About the Event

Viikonlopun kurssin aikana syväsukellamme veneilyn ja purjehduksen käytännön teoriaan, teemme simulaattoriharjoituksia ja siirrämme teorian käytäntöön purjehtimalla kevytveneillä sekä köliveneillä Hamarin edustalla. 

Viikonlopun jälkeen osaat valjastaa tuulen purjeveneen käyttöön, ymmärrät veneilyn tärkeimmät lainalaisuudet, hallitset tärkeimmän termistön, osaat purjehtia kevytveneellä ja jos purjehdushurahdus on päässyt tapahtumaan (tämä on todellinen vaara), sinulla on riittävät valmiudet jatkaa harrastuksessa kehittymistä itsenäisesti tai Hamarin purjehtijana.

PE klo 18-20 teoriaa, klo 20-21 simulaattoriharjoituksia

LA klo 10-12 teoriaa, klo 12-12.45 lounas, 13-14 simulaattoriharjoituksia ja rikaamista, klo 14-18 purjehdusta

SU klo 10-15 purjehdusta, ruokailu purjehduksen lomassa, klo 15-16 kertausta / teoriaa

Tarkempi kurssisisältö toimitetaan ilmoittautuneille ennen kurssin alkua. Teoriaosuus tapahtuu hamarilaisessa yksityiskodissa, purjehdus Hamarin telakan edustalla. Ohjaajat ovat osaavia purjehtijoita ja rutinoituneita kurssin vetäjiä. 

Varoitus! Hamarilainen kylämiljöö, kannustava ilmapiiri ja luonnonvoimien valjastaminen omaan käyttöön saattavat aiheuttaa vakavan purjehdushurahduksen jonka seuraamukset kantavat pitkälle. Lue lisää  entisen maakravun, nykyisen naiskimppaveneilijä-Millan kurssikokemuksesta ja hurahduksesta blogistamme.

Hinta sisältää: opiskelumateriaalin, kahvin/välipalan kaikkina kurssipäivinä, keittolounaan lauantaina ja sunnuntaina, kelluntaliivit sekä tarvittavan venekaluston. 

Myrskytuulia lukuunottamatta purjehdimme kaikissa keleissä. Kevytveneen kaatuminen on enemmän todennäköistä kuin epätodennäköistä, joten varaudu riittävällä määrällä lämpimiä vaihtovaatteita. Oma märkä- tai kuivapuku on erittäin suositeltava, erityisesti jos et ole tottunut kylmään veteen. Voimme tarjota muutamia märkäpukuja lainaan, mutta kaikille kurssilaisille niitä ei riitä. Myös pyyhe voi olla tarpeellinen. Pipo ja hanskat ovat välttämättömiä. 

Kurssille otetaan 16 oppilasta. Kurssin hinta on 235 € (Hamarin purjehtijoiden jäsenille 200 €). Maksun eräpäivä on 2 vkoa ennen kurssia. Kurssi tulee täyttymään nopeasti joten jos vesille mielesi tekevi, kannattaa toimia ripeästi. 

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page