top of page

pe 17. toukok.

|

Porvoo

Purjehduksen alkeiskurssi (myös ei-jäsenille)

Haluatko oppia purjehtimaan? Tai ehkä veneilet jo, mutta haluat hypätä gastista kippariksi tai vaihtaa moottorin purjeisiin. Tämä viikonloppukurssi sopii kaikille maakravuista jo purjehtiviin.

Tämä tapahtuma on suljettu.
Katso muut tapahtumat.
Purjehduksen alkeiskurssi (myös ei-jäsenille)
Purjehduksen alkeiskurssi (myös ei-jäsenille)

Time & Location

17. toukok. 2024 klo 18.00 – 19. toukok. 2024 klo 17.00

Porvoo, Hamari, 06650 Porvoo, Finland

Guests

About the Event

Viikonlopun kurssin aikana syväsukellamme veneilyn ja purjehduksen käytännön teoriaan, teemme simulaattoriharjoituksia ja siirrämme teorian käytäntöön purjehtimalla kevytveneillä sekä köliveneillä Hamarin edustalla. 

Viikonlopun jälkeen osaat valjastaa tuulen purjeveneen käyttöön, ymmärrät veneilyn tärkeimmät lainalaisuudet, hallitset tärkeimmän termistön, osaat purjehtia kevytveneellä ja jos purjehdushurahdus on päässyt tapahtumaan (tämä on todellinen vaara), sinulla on riittävät valmiudet jatkaa harrastuksessa kehittymistä itsenäisesti tai Hamarin purjehtijana.

PE klo 18-20 teoriaa, klo 20-21 simulaattoriharjoituksia

LA klo 10-12 teoriaa, klo 12-12.45 lounas, 13-14 simulaattoriharjoituksia ja rikaamista, klo 14-18 purjehdusta

SU klo 10-15 purjehdusta, ruokailu purjehduksen lomassa, klo 15-16 kertausta / teoriaa

Tarkempi kurssisisältö toimitetaan ilmoittautuneille ennen kurssin alkua. Teoriaosuus tapahtuu hamarilaisessa yksityiskodissa, purjehdus Hamarin telakan edustalla. Ohjaajat ovat osaavia purjehtijoita ja rutinoituneita kurssin vetäjiä. 

Varoitus! Hamarilainen kylämiljöö, kannustava ilmapiiri ja luonnonvoimien valjastaminen omaan käyttöön saattavat aiheuttaa vakavan purjehdushurahduksen jonka seuraamukset kantavat pitkälle. Lue lisää  entisen maakravun, nykyisen naiskimppaveneilijä-Millan kurssikokemuksesta ja hurahduksesta blogistamme.

Hinta sisältää: opiskelumateriaalin, kahvin/välipalan kaikkina kurssipäivinä, keittolounaan lauantaina ja sunnuntaina, kelluntaliivit sekä tarvittavan venekaluston. 

Myrskytuulia lukuunottamatta purjehdimme kaikissa keleissä. Kevytveneen kaatuminen on enemmän todennäköistä kuin epätodennäköistä, joten varaudu riittävällä määrällä lämpimiä vaihtovaatteita. Oma märkä- tai kuivapuku on erittäin suositeltava, erityisesti jos et ole tottunut kylmään veteen. Voimme tarjota muutamia märkäpukuja lainaan, mutta kaikille kurssilaisille niitä ei riitä. Myös pyyhe voi olla tarpeellinen. Pipo ja hanskat ovat välttämättömiä. 

Kurssille otetaan 16 oppilasta. Kurssin hinta on 270 € (Hamarin purjehtijoiden jäsenille 235 €, halutessasi voit hakea jäsenyyttä jo nyt). 

Koska haluamme mahdollistaa merellisen elämän kaikille, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset voivat hakea alennettua kurssimaksua (150 €) vapaamuotoisella hakemuksella ilmoittautumisen yhteydessä. Alennettuja kurssipaikkoja on rajattu määrä ja hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Edellämainittuihin ryhmiin kuuluminen ei automaattisesti oikeuta alennettuun hintaan. 

Kurssimaksusta 50 % laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen (saat laskun sähköpostiisi, maksuaika 7 päivää) ja 50 % noin kuukautta ennen kurssiajankohtaa. 

Kurssi tulee täyttymään nopeasti joten jos vesille mielesi tekevi, kannattaa toimia ripeästi. 

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page