top of page

pe 28. kesäk.

|

Porvoo telakka ja Pellinge Marina

Pizzaa ja purjehdusta-viikonloppu (jäsenille ja gasteille)

Perjantaina vietämme rentoa pizzailtaa Hamarin telakalla, tätä seuraa lauantaina yhteispurjehdus Pellinkiin Pellinge Marinaan viettämään saunailtaa ja yhteistä illanviettoa. Sunnuntaina leppoisa paluu kohti kotisatamaa.

Registration is Closed
See other events
Pizzaa ja purjehdusta-viikonloppu (jäsenille ja gasteille)
Pizzaa ja purjehdusta-viikonloppu (jäsenille ja gasteille)

Time & Location

28. kesäk. 2024 klo 18.00 – 30. kesäk. 2024 klo 12.00

Porvoo telakka ja Pellinge Marina, Höylääjäntie 9, 06650 Porvoo, Suomi

Guests

About the Event

On aika kesän ensimmäisen koko perheen koko viikonlopun tapahtuman! Voit liittyä seuraan missä vaiheessa viikonloppua hyvänsä.

Nimensä mukaisesti viikonloppu alkaa pizzaillan merkeissä Hamarin telakalla perjantaina klo 18.00 eteenpäin. Pizzat valmistetaan paikan päällä kaasukäyttöisellä pizzauunilla. Menun laadinnasta vastaa ammattikokki ja seuran vapaaehtoiset osallistuvat pizzojen paistoon.

Pizzailta on jäsenille ilmainen, seuraan kuulumattomille (mutta yhtä tervetulleille) vieraille osallistumismaksu on 7 €, joka maksetaan MobilePayllä paikan päällä. Tarjolla on seuran puolesta alkoholittomia juomia, muunlaiset mukaan omasta takaa.

Ilta jatkuu seurustelun (ja mahdollisesti myös musisoinnin) merkeissä niin pitkään kun seurustelijoita riittää.

Lauantaina vuorossa on yhteispurjehdus / yhteisajo Suur-Pellingin koilliskulmaan Pellinge Marinaan. Yhteislähtö klo 12.00, lähtöpaikka Haikkoonselän eteläisimmän portin tuntumasta (sama kuin toistaikisojen lähtöalue). Noudatetaan meriteiden sääntöjä ja hyvää merimiestapaa.  Jos jotkut ovat halukkaita kilpailemaan matkalla on tämä järjestettävä omatoimisesti. Olisi hienoa, jos lähtisimme kaikki yhdessä! Kaikenlaiset veneet ovat hyvin tervetulleita yhteislähtöön!

Veneettömille vesille mielijöille pyritään etsimään vene ja kippari, gastittomille kippareille gastit. Kerro tarpeistasi / toiveistasi ensisijaisesti Hamarin purjehtijoiden WhatsApp gastipörssi-ryhmässä. Ilmoitathan myös, mikäli veneessäsi on tilaa ottaa mukaan gastien lisäksi muita seurakavereita. 

Mikäli veneily Pellinge Marinaan ei lauantaina jostain syystä natsaa on kohteeseen mahdollista tulla viettämään iltaa myös autolla. 

Pellinge Marina, Sunintie 307, 07370 Pellinki

Pellinge Marina sijaitsee Suur-Pellingin koilliskulmassa, itäisen Suomen saaristomerellä, veneliikenteen vilkkaassa solmukohdassa. Pizzaa ja purjehdusta viikonloppu onkin nyt oivallinen mahdollisuus lähteä tutustumaan tähän vasta valmistuneeseen kohteeseen, jonka historiallinen kalastajatila on kokenut muodonmuutoksen majoitus- ja matkailupalvelukeskukseksi. Rantautuminen kohteessa tapahtuu laitureihin seuralle osoitetuille paikoille.

Pellinge Marinassa on illaksi varattu sauna, jossa voi rauhassa saunoa. Ensin naisten, sitten yhteis- ja lopuksi miesten saunavuorolla. Seuraan kuulumattomille saunamaksu 10 €. Saunomisen jälkeen voi nauttia illallista Pellinge Marinan ravintolassa omakustanteisesti (vaihtoehtoina ravaintolassa kalapainotteinen saaristolaispöytä 45 € / hlö (lapset 2 € per ikävuosi) tai omavalintainen ruoka À la catre -listalta, ilmoitathan halukkuutesi tähän ilmoittautumiseen yhteydessä). Mahdollista on myös nauttia omia eväitä. Iltaohjelmassa on saunomisen ja ruokailun lisäksi rentoa illanviettoa ja kesäillasta nauttimista.

Sunnuntaina ohjelmassa on aamu-uinnin lisäksi aamupäivän yhteinen nyyttäribrunssi (tuo vaikkapa mukanasi jotain vähän erikoisempaa syötävää/juotavaa), jonka jälkeen siirrymme yhdessä purjehtien takaisin Hamariin.

Hamarin purjehtijat vastaavat tapahtumassa Pellinge Marinassa jäsentensä satamamaksusta ja saunomiskustannuksista, halutessasi kuitenkin voit tukea seuran toimintaa vapaaehtoisella ja itsellesi sopivalla osallistumismaksulla.

Lämpimästi tervetuloa!

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page