top of page

pe 22. heinäk.

|

Hamarin telakka ja Äggskär

Pizzaa ja purjehdusta (vain jäsenille ja gasteille)

Perjantaina rentoja pizzabileitä Hamarin telakalla seuraa lauantain leikkimielinen yhteispurjehdus (eli totinen kisa) Äggskäriin grillaamaan. Sunnuntaibrunssin jälkeen leppoisana kohti kotisatamaa.

Registration is Closed
See other events
Pizzaa ja purjehdusta (vain jäsenille ja gasteille)
Pizzaa ja purjehdusta (vain jäsenille ja gasteille)

Time & Location

22. heinäk. 2022 klo 18.00 – 24. heinäk. 2022 klo 18.00

Hamarin telakka ja Äggskär, Höylääjäntie 9, 06650 Porvoo, Finland

Guests

About the Event

On aika kesän ensimmäisen koko perheen koko viikonlopun tapahtuman! Voit liittyä seuraan missä vaiheessa viikonloppua hyvänsä. Veneettömille vesille mielijöille etsitään vene ja kippari, gastittomille kippareille gastit. Kerro tarpeistasi / toiveistasi ilmoittautumiskaavakkeessa!

Nimensä mukaisesti viikonloppu alkaa pizzaillan merkeissä Hamarin telakalla klo 18.00 eteenpäin. Herkulliset margherita-pizzat valmistetaan läheisessä pizzauunissa ja toimitetaan pizzapyörällä telakalle. Jotta kaikki varmasti saavat mieleisensä täytteet, saa kukin koristella oman pizzansa puffet-pöydän antimista. Listalla ainakin:

- Oliiveja

- Artisokkaa

- Rucolaa

- Parman kinkkua

- Ananasta 

- yms.

Pizza on jäsenille ilmainen, seuraan kuulumattomille (mutta yhtä tervetulleille) vieraille pizzamaksu 5 €, maksetaan MobilePayllä paikan päällä. Alkoholittomia juomia löytyy, muut mukaan omasta takaa. 

Ilta jatkuu seurustelun merkeissä niin pitkään kun seurustelijoita riittää

Lauantaina vuorossa on yhteispurjehdus/kilpailu Äggskäriin. Yhteislähtö klo 12.00, lähtöpaikka Haikkoonselällä olevan punaisen lateraaliviitan ja Haikon kartanon välinen linja. Maalilinja Äggskärin etelänpuoleisten etelä- ja pohjoisviittojen välissä. Halukkaat kilpailevat, ottavat itse ajoaikansa ja voivat laskea halutessaan joillain kertoimilla. Tuloslaskentaa ei järjestetä eikä kilpailu ole virallinen. Noudatetaan meriteiden sääntöjä ja hyvää merimiestapaa. ”Kilpailuun” ei tarvitse ilmoittautua.

Kilpailupakkoa ei ole, mutta olisi hienoa jos lähtisimme kaikki yhdessä. Myös siis ei-kilpailijat ovat hyvin tervetulleita yhteislähtöön!

Illalla grillaillaan omia eväitä ja nautitaan suvesta. Sunnuntaina ohjelmassa on aamu-uinnin lisäksi keskipäivän nyyttäribrunssi (tuo mielellään jotain vähän erikoisempaa), jonka jälkeen siirrymme yhdessä purjehtien takaisin Hamariin.

Lämpimästi tervetuloa!

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page