top of page

pe 31. heinäk.

|

Hamarin purjehtijat

Pizzaa ja purjehdusta

Pizza-perjantai Hamarissa starttaa koko viikonlopun kisoittelun/iloittelun kohti Äggskäriä.

Registration is Closed
See other events
Pizzaa ja purjehdusta
Pizzaa ja purjehdusta

Time & Location

31. heinäk. 2020 klo 18.00 – 02. elok. 2020 klo 12.00

Hamarin purjehtijat, Hamari, Porvoo, Finland

Guests

About the Event

Pe 31.7.

Suuntaamme klo. 18.00 Hamariin syömään herkullista kiviuunipizzaa. Vaihtoehtoina kasvis- ja lihatäyte, joista kasvis saatavana myös vegaanisena. Illan aikana luvassa musiikkia ja hauskaa hengailua.

La 1.8.

Hyvin nukutun yön jälkeen Hamarin purjehtijat nostavat purjeet Lilla Barlastholmenin tuntumassa ja starttaamme leikkimielisen kilpailun. Lähtö on toisesta poijuvälistä niin kutsutun pikku-balin jälkeen klo 12.00. Purjehdimme Haikkoonselkää pitkin ja käännymme ennen Mäntysaarta Orrbynselälle vievään ränniin. Menemme Pellinkiin vievän vapaaväylän kautta Äggskärinselälle, missä laskemme purjeet myöhemmin määriteltävän merimerkin jälkeen. Kiinnitämme veneemme Äggskärin Söderholmenin laituriin. Saaressa vapaata yhdessäoloa, omat eväät mukaan.

Su 2.8.

Aamulla, väen herättyä, järjestämme yhteisen brunssin nyyttärimeiningillä. Aamiaisen jälkeen pyritään lähtemään puolenpäivän aikoihin.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu viimeistään ke 29.7. ilmoittautumiskaavakkeen kautta tai Niilo Olanderille. Kerro ilmoittautumisessasi myös pizzatilauksesi. Jos tarvitset veneeseesi gastia tai paikan jostakin veneestä, ole yhteydessä. Myös moottoriveneet ovat tervetulleita tapahtumaan! Tapahtuma on jäsenillemme ilmainen.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page