top of page

la 10. kesäk.

|

Lähtö ja paluu Hamarin venesatamasta

Nuorisoretki (vain jäsenille, jäsenten lapsille ja ystäville)

Välillä on kiva päästä vesille myös ilman vanhempia – no nyt se onnistuu! 12-23 -vuotiaiden oma purjehdusretki Hamarista Äggskäriin pidetään 10.-11.6.

Registration is closed
See other events
Nuorisoretki (vain jäsenille, jäsenten lapsille ja ystäville)
Nuorisoretki (vain jäsenille, jäsenten lapsille ja ystäville)

Time & Location

10. kesäk. 2023 klo 12.00 – 11. kesäk. 2023 klo 16.00

Lähtö ja paluu Hamarin venesatamasta, Hamarintie 1, 06650 Porvoo, Finland

Guests

About the Event

Välillä on kiva päästä vesille myös ilman vanhempia – no nyt se onnistuu! 12-23 -vuotiaiden oma purjehdusretki Hamarista Äggskäriin pidetään la-su 10.-11.6.

Lähtö lauantaina klo 12 Hamarin Seolta purjehtien kohti Äggskäriä. Saaressa kasataan teltat, grillaillaan ruokaa, harjoitellaan veneen ylläpitoa retken aikana ja tutustutaan saaripuuhiin – niin polttopuiden hankkimiseen kuin onkimiseen. Hamariin paluu sunnuntaina neljän aikaan.

Retken vastuuaikuinen on Adele Kotsalo, lisäksi 1-2 muuta ohjaaja.  Tapahtuma on päihteetön. Saaressa majoitutaan telttoihin, ole yhteydessä jos omaa telttaa ei löydy! 

Retki on suunnattu Hamarin purjehtijoiden jäsenille sekä jäsenten lapsille. Mukaan saa halutessaan ottaa myös yhden kaverin. Ei-jäseniltä ruokamaksu on 10€.

Ilmoittaudu mukaan 8.6. mennessä! Alaikäisiltä pyydetään ilmoittautumisen jälkeen vanhemman allekirjoittamat lupalaput osallistua retkelle.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page