top of page

pe 13. toukok.

|

Porvoo

Naisten purjehduskurssi (myös ei-jäsenille)

Nainen! Haluatko oppia purjehtimaan? Tai ehkä veneilet jo, mutta haluat hypätä gastista kippariksi tai vaihtaa moottorin purjeisiin. Tämä viikonloppukurssi sopii kaikille maakravuista jo purjehtiviin.

Registration is closed
See other events
Naisten purjehduskurssi (myös ei-jäsenille)
Naisten purjehduskurssi (myös ei-jäsenille)

Time & Location

13. toukok. 2022 klo 18.00 – 15. toukok. 2022 klo 17.00

Porvoo, Hamari, 06650 Porvoo, Finland

Guests

About the Event

HUOM! Kurssi on täyteen varattu, mutta voit ilmoittautua jonotuspaikalle. 

Viikonlopun kurssin aikana syväsukellamme veneilyn ja purjehduksen käytännön teoriaan, teemme simulaattoriharjoituksia ja siirrämme teorian käytäntöön purjehtimalla kevytveneillä / jollilla Hamarin edustalla. Viikonlopun kruunaa kölivenepurjehdus Haikonselällä.

Viikonlopun jälkeen osaat valjastaa tuulen purjeveneen käyttöön, ymmärrät veneilyn tärkeimmät lainalaisuudet, hallitset tärkeimmän termistön, osaat purjehtia kevytveneellä ja jos purjehdushurahdus on päässyt tapahtumaan (tämä on todellinen vaara), sinulla on riittävät valmiudet jatkaa harrastuksessa kehittymistä itsenäisesti tai Hamarin purjehtijana.

PE klo 18-20 teoriaa, klo 20-21 simulaattoriharjoituksia

LA klo 10-12 teoriaa, klo 12 lounas ja simulaattoriharjoituksia, klo 14-18 purjehdusta

SU klo 10-14 purjehdusta, klo 14-15 kertausta / teoriaa

Tarkempi kurssisisältö toimitetaan ilmoittautuneille ennen kurssin alkua. Teoriaosuus tapahtuu hamarilaisessa yksityiskodissa, purjehdus Hamarin venesataman edustalla. Ohjaajat ovat osaavia purjehtijoita ja rutinoituneita kurssin vetäjiä. 

Varoitus! Hamarilainen kylämiljöö, kannustava ilmapiiri ja luonnonvoimien valjastaminen omaan käyttöön saattavat aiheuttaa vakavan purjehdushurahduksen jonka seuraamukset kantavat pitkälle. Lue lisää  entisen maakravun, nykyisen naiskimppaveneilijä-Millan kurssikokemuksesta ja hurahduksesta blogistamme.

Hinta sisältää: opiskelumateriaalin, kahvin/välipalan kaikkina kurssipäivinä sekä keittolounaan lauantaina, kelluntaliivit ja tarvittavan venekaluston. 

Myrskytuulia lukuunottamatta purjehdimme kaikissa keleissä. Kevytveneen kaatuminen on enemmän todennäköistä kuin epätodennäköistä, joten varaudu riittävällä määrällä lämpimiä vaihtovaatteita ja/tai märkä-/kuivapuvulla, myös pyyhe voi olla tarpeellinen. Pipo ja hanskat ovat välttämättömiä. 

Kurssille otetaan 15 oppilasta. Kurssin hinta on 185 € (Hamarin purjehtijoiden jäsenille 150 €). Kurssi tulee täyttymään nopeasti joten jos vesille mielesi tekevi, kannattaa toimia ripeästi.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page