top of page

pe 02. jouluk.

|

Porvoo

Joulupukin kontti Hamarin telakalla

Osana Hamarin elävää joulukalenteria kutsumme kaikki kyläläiset Hamarin telakalle pikkujouluihin. Joulupukin kontti on auki ja pukki paikalla! Glögi- ja piparitarjoilu.

Registration is closed
See other events
Joulupukin kontti Hamarin telakalla
Joulupukin kontti Hamarin telakalla

Time & Location

02. jouluk. 2022 klo 18.00 – 22.00

Porvoo, Höylääjäntie 9, 06650 Porvoo, Finland

Guests

About the Event

Osana Hammars ungdomsföreningin Hamarin elävää joulukalenteria Hamarin purjehtijat kutsuvat kaikki kyläläiset ja muut Hamarista tai Hamarin purjehtijoista kiinnostuneet tutustumaan Lönnforsin telakan ja Hamarin purjehtijoiden toimintaan klo 18-20. Osa veneteltoista on koristeltua ja avoinna tutustumista ja turinaa varten, joulupukki vastaanottaa lapsia ja lapsenmielisiä joulupukin kontissa. Kaikille tarjoillaan glögiä ja pipareita.

Klo 20.00 eteenpäin ilta jatkuu Hamarin purjehtijoiden jäsenistön pikkujouluina. Pukeudu sään mukaan, olemme enimmäkseen ulkona! Ilmoittauduthan mukaan RSVP-linkistä JOS olet tulossa jäsenistön pikkujouluihin (muussa tapauksessa ei tarvitse).

Muutama sana Hamarin telakkahistoriasta:

Sata vuotta sitten Porvoon jokivarsi oli täynnä veneveistämöitä. Hamarissa on valmistunut aluksia jollasta kuunariin vuosisatojen ajan. Lönnforsin telakka on viimeinen jäänne hamarilaisen veneenrakennusperinteestä. Vinksahtaneista pressuteltoista keväisin kuuluva nakuttelu on oodi vuosistataiselle veneenrakennusperinteelle. Osa teltoissa hartiavoimin entisöitävistä liikkuvista design-esineistä, joita myös veneiksi kutsutaan, ovat saaneet alkunsa näillä samoilla rannoilla, osa on tuoreempaa lasikuitutuotantoa.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page