top of page

to 29. elok.

|

Porvoo

Itämeripäivän tempaus

Itämeripäivän tavoitteena on innostaa ihmiset nauttimaan ainutlaatuisesta kotimerestämme sekä tekemään konkreettisia tekoja ja lupauksia sen hyväksi. Kutsumme kaikki porvoolaiset merelliset yhdistykset, yritykset ja yksityishenkilöt mukaan toteuttamaan päivää!

Itämeripäivän tempaus
Itämeripäivän tempaus

Time & Location

29. elok. 2024 klo 16.00 – 21.00

Porvoo, Taidetehtaan rantakatu 6, 06100 Porvoo, Suomi

Guests

About the Event

Hamarin purjehtijat ja Hamarikupla ovat järjestäneet kaupunkilaisille Itämeripäivän toimintaa kuten siivoustalkoita, veneilyä ja melontaa jo useana Itämeripäivänä. 

Tänä vuonna Itämeripäivän tempaus oli mukana Porvoon osallistuvan budjetoinnin äänestyksessä. Kaupunkilaiset äänestivät Itämeripäivän toteutettavien tapahtumien joukkoon. Saadulla 6 000 euron budjetilla kustannamme paikalle audiotekniikkaa,  sääsuojaa ja markkinoimme tapahtumaa kaupunkilaisille.

Tavoitteena on siis entistä suurempi tapahtuma, johon kaikki porvoolaiset merelliset toimijat voitavat tulla esittelemään toimintaansa ja kaupunkilaiset tutustumaan heidän tarjoamiin mahdollisuuksiin ja yhteiseen mereemme. Mukaan mahtuu esimerkiksi veneseurat, harrastusseurat, ympäristöjärjestöt, merellisiä vastuullisia tuotteita myyvät yritykset jne.

Mahdollisia tapoja osallistua Itämeripäivään:

- Puheenvuorot / luennot. Aiheina esim. luonnonsuojelu, veneilyn aloittaminen, Itäisen Suomenlahden virkistysmahdollisuudet yms.

- Esiintyvää taidetta. Kulttuuritoimijat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tukemaan Itämerityötä omalla työpanoksellaan

- Oma ständi jossa esittelette omaa toimintaanne. Mielellään jotain toiminnallista: työpaja, askartelua, tietovisa, arvonta tms.

- Ihmisten viemistä vesille erilaisilla kulkuneuvoilla 

- Voit tulla paikalle myös myymään vastuullisia, Itämereen liittyviä tuotteita tai palveluita

- Mitä muuta ikinä keksitäänkään

Itämeripäivä järjestetään aina elokuun viimeisenä torstaina, eli 29.8.2024. Arkipäivä asettaa pieniä haasteita ihmisten liikkeelle saamiseen, mutta toisaalta kesäviikonloput ovat hyvin kilpailtuja ja arki-ilta saattaa hyvinkin saada ihmisiä liikkeelle. 

Kaikkien tapahtuman rakentamiseen osallituvien toimijoiden nimet nostetaan esiin tapahtuman markkinoinnissa ja viestinnässä.

Yksityishenkilö!

Voit osallistua Itämeripäivään monella tavalla:

1. Tuo Wileniuksella rakennettu, tai muutoin merkittävä veneesi kelluvaan venenäyttelyyn telakan edustalle.

2. Tule myymään venerompettasi alueen venetarvikekirppikselle, ei pöytämaksua (varaa paikka oheisen linkin kautta).

3. Tule paikanpäälle nauttimaan!

Jätä yhteystietosi ja alustava ideasi oheisen ilmoittautumiskaavakkeen kautta!

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page