top of page

pe 15. syysk.

|

Itämeri

FKF-syysregatta 2023

Viikonlopun ohjelmaan kuuluu (leikkimielistä) kilpapurjehdusta Porvoon ja lähikuntien aluevesillä, hyvää seuraa, tarinoita ja hyvää ruokaa.

Registration is Closed
See other events
FKF-syysregatta 2023
FKF-syysregatta 2023

Time & Location

15. syysk. 2023 klo 18.00 UTC+3 – 17. syysk. 2023 klo 18.00 UTC+3

Itämeri, Hamari, Porvoo, Finland

Guests

About the Event

Tervetuloa Hamarin purjehtijoiden syystapahtumaan FKF-regattaan 15.-17.9!

Vuodesta 2008 alkaen järjestetty äijätapahtuma FKF-regatta on kokenut muodonmuutoksen seuran perustamisen myötä ja jatkaa nyt neljättä vuotta Hamarin purjehtijoiden syysregatta. Tapahtuma on suunnattu Hamarin purjehtijoiden jäsenille, mutta seuralaiset saavat kutsua mukaan muitakin venekuntia. 

Myös veneettömät jäsenet pyritään saamaan mukaan viikonlopun iloitteluihin, joten ilmoitathan ilmoittautumiskaavakkeessa mahtuuko veneeseesi "ylimääräisiä" gasteja purjehduksen ajaksi ja/tai nukkumaan (myös telttailu on mahdollista). Jos olet venettä vailla, ilmoita myös se ilmoittautumiskaavakkeessa, pyrimme löytämään kaikille halukkaille venepaikan mutta 100 % takuuta ei pystytä antamaan.

Vaikka kilpailussa haetaan totisen avomerikilpailkun filistä, kilpailu on täysin vapaaehtoinen ja siihen voi osallistua myös osittain (esim. Helsingistä tulleet venekunnat osallistuvat usein vain lauantain avomerikilpailuun). Myös moottoriveneet ovat erittäin tervetulleita tapahtumaan! Niille veneille, jotka osallistuvat tapahtumaan mutta eivät kilpailuun, on reittiohjeeseen piirretty kaksi vaihtoehtoista reittiä – yhdessä veneileminen on monelle syy osallistua tapahtumaan.

Tänä vuonna saimme lisättyä viikonloppuun uuden saaren: yleisöltä vielä toistaseksi suljetun, uudistetun Glosholmenin laituri, grillipaikka ja uusi juhlavaja on vuokrattu meidän käyttöömme la-su. Pellingissäulkomeren laidalla sijaitsevasta saaresta löytyy hylätyn armeijavarustelun lisäksi Muumitalon inspiraationa toimineen majakan jäänteet sekä juokseva vesi ja sähköt (ei laiturille saakka).

Reitti on siis seuraava: perjantaina klo 18 lähtö Äggskäriin, lauantaina kisareitti Porvoon majakan ympäri Glosholmeniin. Sunnuntaina puolen päivän jälkeen kisaten takaisin Hamariin. Tarkka kisareitti ja aikataulu toimitetaan ilmoittatuneille ensi viikolla ilmoittautumisen sulkeuduttua. 

Viikonloppu sisältää purjehduksen lisäksi paljon muuta: uusia reittejä, nuotioelämää, palkintoja, viihtymistä ja hyvää seuraa. Mistään hampaat irvessä kilpailusta ei siis ole kyse (paitsi jos haluaa niin kilpailla ;) ). Perjantain ja sunnuntain ruokailut omatoimisia (sunnuntaina vietämme nyyttäribrunssin, tuo mielellään jotain erikoisempaa), lauantain myöhäinen loimulohi illallinen toteutetaan seuran toimesta (jäsenille ilmainen, muille 10 €, maksu MobilePayllä paikan päällä). 

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page