top of page

pe 16. syysk.

|

Itämeri

FKF-syysregatta 2022

Viikonlopun ohjelmaan kuuluu leikkimielistä kilpapurjehdusta Porvoon ja lähikuntien aluevesillä, hyvää seuraa, tarinoita ja hyvää ruokaa.

Registration is Closed
See other events
FKF-syysregatta 2022
FKF-syysregatta 2022

Time & Location

16. syysk. 2022 klo 18.00 UTC+3 – 18. syysk. 2022 klo 18.00 UTC+3

Itämeri, Hamari, Porvoo, Finland

Guests

About the Event

Tervetuloa Hamarin purjehtijoiden syystapahtumaan FKF-regattaan 16.-18.9.

Vuodesta 2008 alkaen järjestetty äijätapahtuma FKF-regatta on kokenut muodonmuutoksen seuran perustamisen myötä ja jatkaa nyt kolmatta vuotta Hamarin purjehtijoiden syysregatta. Tapahtuma on suunnattu Hamarin purjehtijoiden jäsenille, mutta seuralaiset saavat kutsua mukaan muitakin venekuntia. 

Myös veneettömät jäsenet pyritään saamaan mukaan viikonlopun iloitteluihin, joten ilmoitathan ilmoittautumiskaavakkeessa mahtuuko veneeseesi "ylimääräisiä"gasteja purjehduksen ajaksi ja/tai nukkumaan (myös telttailu on mahdollista). Jos olet venettä vailla, ilmoita myös se ilmoittautumiskaavakkeessa.

Kilpailu on leikkimielinen ja täysin vapaaehtoinen, ja siihen voi osallistua myös osittain (esim. Helsingistä tulleet venekunnat osallistuvat usein vain lauantain avomerikilpailuun). Myös moottoriveneet ovat erittäin tervetulleita tapahtumaan! Niille veneille, jotka osallistuvat tapahtumaan mutta eivät kilpailuun, on reittiohjeeseen piirretty kaksi vaihtoehtoista reittiä – yhdessä veneileminen on monelle syy osallistua tapahtumaan.

Seuran venemäärä on kasvanut kuluneen vuoden aikana. Tämä sinänsä iloinen asia rajaa käyttökelpoisten luonnonsatamien määrää. Svartbäcks Segelsällskap on ystävällisesti luvannut lainata meille Svartbäckin selällä, jalostamon eteläpuolella sijaitsevia laitureitaan pe-la yöksi, soveltuu myös isomman syväyksen veneille. 

Yöpyminen SSS-Paviljongin laiturissa mahdollistaa  työssäkäyviä suosivan myöhäisemmän lähdön (klo 18:00 Haikonselältä), lyhyemmän kilpaetapin ja aikaisen saapumisen satamaan perjantaina. Lauantaina lähdemme aamupäivällä kiertämään Porvoon majakkaa, maali ja yöpyminen Äggskärissä. Lauantaille valmistellaan muutamia eri vaihtoehtoja ja lopullinen reitti määrittyy vallitsevien tuuliolosuhteiden perusteella. 

Viikonloppu sisältää purjehduksen lisäksi paljon muuta: uusia reittejä, nuotioelämää, palkintoja, viihtymistä ja hyvää seuraa. Mistään hampaat irvessä kilpailusta ei siis ole kyse (paitsi jos haluaa niin kilpailla ;) ). Perjantain ja sunnuntain ruokailut omatoimisia, lauantain illallinen toteutetaan seuran toimesta (jäsenille ilmainen, muille 10 €). Lisätietoja ja ratakartta toimitetaan sähköpostitse ja WhatsApp-ryhmässä lähempänä tapahtumaa.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page