top of page

pe 10. syysk.

|

Hamarin purjehtijat

FKF-syysregatta

Viikonlopun ohjelmaan kuuluu leikkimielistä kilpapurjehdusta Porvoon aluevesillä, hyvää seuraa, tarinoita, elävää musiikkia ja hyvää ruokaa.

Registration is Closed
See other events
FKF-syysregatta
FKF-syysregatta

Time & Location

10. syysk. 2021 klo 16.00 UTC+3 – 12. syysk. 2021 klo 20.00 UTC+3

Hamarin purjehtijat, Hamari, Porvoo, Finland

Guests

About the Event

Tervetuloa Hamarin purjehtijoiden syystapahtumaan FKF-regattaan 10.-12.9.

Vuodesta 2008 alkaen järjestetty äijätapahtuma FKF-regatta on jo toista vuotta Hamarin purjehtijoiden syysregatta. Tapahtuma on suunnattu Hamarin purjehtijoiden jäsenille, mutta seuralaiset saavat kutsua mukaan muitakin venekuntia. Kilpailu on leikkimielinen ja täysin vapaaehtoinen, ja siihen voi osallistua myös osittain (esim. Helsingistä tulleet venekunnat osallistuvat usein vain lauantain avomerikilpailuun). Myös moottoriveneet ovat erittäin tervetulleita tapahtumaa! Niille veneille, jotka osallistuvat tapahtumaan mutta eivät kilpailuun, on reittiohjeeseen piirretty kaksi vaihtoehtoista reittiä – yhdessä veneileminen on monelle syy osallistua tapahtumaan.

Reitti ja ohjelma (lähtö- ja maalipaikat on merkitty reittikarttaan, joka tulee sähköpostilla)

Pe 10.9.

Lähtö klo 18.00 Svartbäckin selältä Nesteen jalostamon edestä. Maalilinja Kalvön ulkopuolella. Yöpyminen Pirttisaaressa, kannattaa varautua siihen, että saavutaan pimeässä ja paikka voi olla melko täynnä.

La 11. 9.

Lähtö klo 12.00 Pirttisaaren edestä. Kierretään Porvoon majakka ja Emäsalon eteläpuolen pohjoispoiju. Maalilinja Äggskärin eteläpuolen eteläviitan ja pohjoisviitan välissä.

Perillä Äggskärissä tarjotaan noin klo 19.00 Loimulohi-illallinen.

Menu: Stefanin lohi, papusalaatti ja perunat.

Klo 20.00 Juhlapuhe ja palkintojen jako. Vapaata illanviettoa. Musiikkiesitykset toivottavia.

Su 12.9.

Klo 10-12 nyyttäribrunssi rantakalliolla. Tuo jotain vähän erikoisempaa!

Klo 13.00 Lähtölinja sama kuin lauantain maalilinja. Viimeinen maaliviiva Hamarin Paarlastisaaren länsipuolelle oleva 

portti.

Kilpailu:

Huom. virallista kilpailutoimikuntaa ei ole, vaan purjehdus on vapaaehtoinen, leikkimielinen kisailu. Lauantain purjehdus on pääkilpailu, josta jaetaan palkinto. Myös yhteiskilpailu lasketaan, mutta sen tulokset ilmoitetaan vasta sunnuntai-iltana.

Yhteiskilpailun pistelasku: voitosta yksi piste, kakkossijasta kaksi jne. Jos vene ei osallistu ko. lähtöön tai lopettaa sen kesken, se saa viimeisen veneen sijoitusluvun mukaisen pistemäärän lisättynä kahdella pisteellä. Vähiten pisteitä saanut vene voittaa kokonaiskilpailun. Pistelaskusta vastaavat Adele Kotsalo ja Joonas Hyryläinen, joka ajaa ”tuomarivenettä”.

Noudatetaan normaaleja kilpapurjehdussääntöjä, mutta purjehditaan korostetun kohteliaasti ja otetaan huomioon, että suuri osa porukasta on kokematonta.

Ilmoittautuminen viimeistään 9.9. klo. 16.00 nettisivujemme kautta.

Käytämme kilpailussa LYS-tasoitusta. Voit laittaa veneesi tasoitusluvun ilmoittautumiseesi, tai laittaa sen viestillä Adelelle (0442083702). Laitathan viestiin myös veneen nimen!

Tapahtumaan osallistuvilta peritään 10€/ hlö maksu lauantain yhteisruokailusta, maksathan sen ennen ilmoittautumistasi (Hamarin purjehtijat FI45 5013 0020 0632 30). Ruokatiimiin tarvittaisiin myös pari henkilöä mahdollistamaan yhteinen illallinen.  Ilmoita Adelelle jos voisit olla mukana!

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page