top of page

la 11. heinäk.

|

Hamari

Emäsalon ympäripurjehdus ja poijubileet (vain jäsenille)

Tervetuloa Hamarin purjehtijoihin! Startataan toiminta leikkimielisellä kilpapurjehduksella Emäsalon ympäri. Päivä kruunataan poijubileissä - missä muuallakaan kuin Hamarin edustalla. Kukkuluuruu, täällä olemme!

Registration is Closed
See other events
Emäsalon ympäripurjehdus ja poijubileet (vain jäsenille)
Emäsalon ympäripurjehdus ja poijubileet (vain jäsenille)

Time & Location

11. heinäk. 2020 klo 12.00

Hamari, Hamari, 06650 Porvoo, Finland

Guests

About the Event

Tervetuloa Hamarin purjehtijoiden ensimmäiseen yhteistapahtumaan!

Lähtö klo 12.00 Svartbäckin selältä. Lähtö tapahtuu kilpailunomaisesti siten, että ensin annetaan varoitusviesti klo 11.55, valmiusviesti 11.56 ja lähtöviesti 12.00. Lähtölinja on oheiseen kuvaan merkityn länsiviitan ja tuomariveneen välissä. Kierrämme Emäsalon vastapäivään, jokainen purjehtii omalla vastuullaan ja valitsee itse reittinsä turvallisesti. Maalilinja on kuvassa Haikonselän pohjoispään viimeinen portti.

Tapahtuma ei ole kilpailu, mutta halukkaat veneet voivat vertailla ajoaikoja keskenään sopimillaan tasoituskertoimilla. Noudatetaan merenkulun väistämissääntöjä ja annetaan kohteliaasti tilaa kaikille.

Maaliin tultuaan veneet kiinnittyvät uloimman avovesipoijun (402) ympärille ja käyttävät tarvittaessa ankkureita. Jos keli on huono poijubileisiin, kiinnitymme joko Seon vieraslaituriin tai Lönnforsin eteläpuolen laituriin, kaikki tiedotetaan tästä tapahtuman aikana. Seura järjestää kaksi soutuvenettä bileiden ajaksi käyttöön.

Omat eväät, mutta seura tarjoaa kaikille kuplajuomia poijubileiden yhteydessä. Tilaisuudesta ja purjehduksesta otetaan kuvia ja videokuvaa (myös ilmakuvaus).

Ilmoittautuminen (8.7. mennessä) Juho Peltoselle tai nettisivujen tapahtumailmoituksen kautta. Jos tarvitset veneeseesi gastia tai paikan jostakin veneestä, kysele myös, kaikki halukkaat jäsenet pyritään saamaan mukaan vesille.

Hamarin purjehtijoiden puolesta:

Juho Peltonen

herra.peltonen@gmail.com

0451273131

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page