top of page

pe 28. heinäk.

|

Hamarin telakka ja Tallholmen

Pizzaa ja purjehdusta (vain jäsenille ja gasteille)

Perjantaina rentoja pizzabileitä Hamarin telakalla seuraa lauantain leikkimielinen yhteispurjehdus (eli totinen kisa) Tallholmeniin grillaamaan ja saunomaan. Sunnuntaibrunssin jälkeen leppoisana kohti kotisatamaa.

Registration is Closed
See other events
Pizzaa ja purjehdusta (vain jäsenille ja gasteille)
Pizzaa ja purjehdusta (vain jäsenille ja gasteille)

Time & Location

28. heinäk. 2023 klo 18.00 – 30. heinäk. 2023 klo 18.00

Hamarin telakka ja Tallholmen, Höylääjäntie 9, 06650 Porvoo, Finland

Guests

About the Event

On aika kesän ensimmäisen koko perheen koko viikonlopun tapahtuman! Voit liittyä seuraan missä vaiheessa viikonloppua hyvänsä. Veneettömille vesille mielijöille pyritään etsimään vene ja kippari, gastittomille kippareille gastit. Kerro tarpeistasi / toiveistasi ilmoittautumiskaavakkeessa!

Nimensä mukaisesti viikonloppu alkaa pizzaillan merkeissä Hamarin telakalla klo 18.00 eteenpäin. Olemme investoineet kaasukäyttöiseen pizzauuniin, joten pizzat tehdään tilauksesta paikan päällä. Täytteinä ainakin:

- Oliiveja

- Artisokkaa

- Rucolaa

- Parman kinkkua

- Ananasta 

- yms.

Ehtisitkö auttamaan pizzataikinan ja tomaattikastikkeen tekemisessä, pöytien asettelussa tai pizzan paistamisessa? Kerrothan ilmoittautumislomakkeessa :)

Pizza on jäsenille ilmainen, seuraan kuulumattomille (mutta yhtä tervetulleille) vieraille pizzamaksu 5 €, maksetaan MobilePayllä paikan päällä. Alkoholittomia juomia löytyy, muunlaiset mukaan omasta takaa. 

Ilta jatkuu seurustelun ja livemusiikin merkeissä niin pitkään kun seurustelijoita riittää

Lauantaina vuorossa on yhteispurjehdus/kilpailu Sipoon edustan Tallholmeniin. Yhteislähtö klo 12.00, lähtöpaikka Haikkoonselällä olevan punaisen lateraaliviitan ja Haikon kartanon välinen linja. Maalilinja toimitetaan sähköpostitse tapahtumaviikolla. Halukkaat kilpailevat, ottavat itse ajoaikansa ja voivat laskea halutessaan joillain kertoimilla. Tuloslaskentaa ei järjestetä eikä kilpailu ole virallinen. Noudatetaan meriteiden sääntöjä ja hyvää merimiestapaa. ”Kilpailuun” ei tarvitse ilmoittautua. Kilpailupakkoa ei ole, mutta olisi hienoa jos lähtisimme kaikki yhdessä. Myös ei-kilpailijat ja moottoriveneet ovat hyvin tervetulleita yhteislähtöön!

HUOM! Tallholmen on erittäin viehättävä pikku saari avomeren laidalla, rantautuminen tapahtuu ankkurilla kallioon, kiinnityslenkkejä löytyy jonkin verran. Yön yli ankkuroituminen onnistuu käytännössä ainoastaan lännenpuoleisilla tuulilla. Mikäli tuuliolosuhteet eivät ole suosiolliset, siirrytään plan B:n joka esitellään sähköpostitse tapahtumaviikolla. Mikäli purjehdimme Tallholmeniin, seuran käytössä on saaren vuokrasauna ja -huvila. Askeettisemmilla veneillä saapuvien on siis mahdollista majoittua huvilaan ja sateen sattuessa pystymme koko joukolla järjestämään iltaohjelmaa sisätiloissa. https://uuvi.fi/fi/kohde/tallholmen-2/

Illalla grillaillaan omia eväitä ja nautitaan suvesta. Sunnuntaina ohjelmassa on aamu-uinnin lisäksi keskipäivän nyyttäribrunssi (tuo mielellään jotain vähän erikoisempaa), jonka jälkeen siirrymme yhdessä purjehtien takaisin Hamariin.

Lämpimästi tervetuloa!

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page